Iskolánk Arany János Tehetséggondozó Programjának előkészítő évfolyama a hagyományokhoz híven az idén is elutazott a Program által országosan szervezett zánkai gólyatáborba. Szeptember 9. és 14. között a diákok a Zánkai Erzsébet-táborban igazán változatos programokon vehettek részt, melyeken nemcsak egymást, hanem önmagukat is jobban megismerhették.

A kalandparkban a bátrabbak tériszonyukat legyőzve egy akadálypályán küzdötték végig magukat, voltak, akik lézerharcban vagy éppen egy hagyományos számháborúban küzdöttek meg az ellenféllel. A tanulók mindemellett betekinthettek az íjászat és a sárkányhajózás rejtelmeibe is. A kincskereső és az aranyláz csapatépítő játékok során még inkább közel kerülhettek egymáshoz a fiatalok. A szeptemberi napsugaraknak köszönhetően még egy kis balatoni fürdőzésre is lehetőség nyílt. Esténként pedig karaoke, disco vagy táncház várta az ismerkedni vágyó diákokat.
Egy balatonfüredi kirándulás tette még színesebbé a 9. AJTP-sek számára a gólyatáborban eltöltött napokat. Az északi part fővárosában tettek egy sétát a méltán híres Tagore sétányon, megkóstolták a Kossuth Lajos-forrás vasban gazdag savanyúvízét és ellátogattak a Bodorka Balatoni Vízivilág Látogatóközpontba és a Jókai Mór Emlékházba.
 

Mindezek fényében nem meglepő, hogy a zánkai tábor az AJTP-sek számára egyet jelent a napsütéssel, a Balaton kékjével, a változatos programokkal, az önfeledt játékokkal, barátságok és szerelmek szövődésével.

 

Keresés a cikkekben

Nyolcadikosoknak!

 

Iskolai közösségi szolgálat

Közelgő események

szeptember 28.

Gólyabál

október 5.

Aradi vértanúk - megemlékezés

október 13.

szombat, tanítás nélküli munkanap

október 16.

Nyílt nap

október 19.

1956-os forradalom és szabadságharc – ünnepi műsor

október 27-november 4.

Őszi szünet

november 16.

Erzsébet-nap

november 21.

Nyílt nap

Hasznos linkek

Fenntarthatósági Témahéthez kapcsolódó iskola

 

 

 

Egy százalék!

Küldje el rendelkező nyilatkozatát a személyi adóbevallásával!

 

A támogatás céljai többek között:

• Tanítványaink képességeinek minél sokoldalúbb fejlesztése.

• Tanulóink jutalmazása.

• Taneszközök gyarapítása.

 

A kedvezményezett adószáma:

19142869-1-10

A kedvezményezett neve:

Szilágyis Alapítvány

 

Köszönjük támogatását!

Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás

Rendelkező nyilatkozat

Belépés

Design by HuGa Copyright © 2015. All Rights Reserved.