Adataink

Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium
OM azonosító: 031 598
Intézményvezető:
Rázsi Botond
 

web:
http://www.szilagyi-eger.hu

titkárság email:

eszeg@eszeg.sulinet.hu

 

001 feladatellátási hely: gimnázium

3300 Eger, Ifjúság út 2.

Központi telefonszám:
+36 36 324-808

Intézményvezető-helyettesek:
Árvai Hilda,
Barczai Tünde

 

002 feladatellátási hely: kollégium

3300 Eger, Mátyás király út 62.

Központi telefonszám:
+36 36 410-573

Kollégiumvezető:
Dudás Mátyásné

 

 

FENTARTÓI ADATOK:

Fenntartó: Egri Tankerületi Központ

Fenntartó címe: 3300 Eger, Bem tábornok utca 3.

Telefonszám: 36/795-230

E-mail: eger@kk.gov.hu

Honlap: http://kk.gov.hu/eger

Képviselő:
Ballagó Zoltán igazgató

Telefonszáma: 30/626-6280

E-mail:
zoltan.ballago@kk.gov.hu

Híreink RSS csatornán

Tisztelt gondviselő!

Az éves munkatervünk szerint május 13-án szülői fogadó órát tartanánk, de a hatályos rendelkezések értelmében erre személyesen még nem kerülhet sor. INNEN letölthető a pedagógusok email címe, melyen keresztül felkeresve őket kérhet tájékoztatást gyermeke előmeneteléről, illetve adott esetben közösen meghatározhatják, hogy milyen egyéb online felületen kommunikáljanak a témában.

Megértését köszönöm!

Üdvözlettel:
Rázsi Botond Miklós
intézményvezető

Molnárné Vincze Zsuzsa

telefon: +36 30 5259197

email: vincze(pont)zsuzsa(kukac)ekvi(pont)hu

Kedves diákok!

Praktikus információk, kérések:

1. Az iskolával szembeni parkoló le van zárva, ezért engedélyezzük, hogy autóitokkal beparkoljatok az udvarra. Azért, hogy elférjünk, kérjük, hogy a két épület közötti területet is vegyétek igénybe!

2. Május 21-ig emelt szintű érettségi vizsgák is zajlanak a B épületben, ezért kérjük, hogy addig a testnevelés órákra a tornaterem hátsó bejáratán keresztül menjetek be!

3. A maszkot folyamatosan viseljétek! Szilágyi logóval ellátott maszk kapható a gazdasági irodán 800 Ft-ért.

4. Aki laptopot vagy tabletet kapott kölcsönbe a tantermen kívüli digitális munkarend idejére, az hozza vissza, és Nagy Péter rendszergazdának adja le! Ez nem vonatkozik azokra, akik nem kezdték meg a jelenléti oktatást, nekik elég akkor, amikor először iskolába jönnek, vagy ha végig távol lesznek, a tanév lezárultával.

5. Ha tehetitek, regisztráljatok az oltásra, és oltassátok be magatokat! https://koronavirus.gov.hu/cikkek/16-18-eves-fiatalok-pentekig-regisztraljatok

Együttműködéseteket köszönjük!

Üdvözlettel:
az iskolavezetés

Kedves diákok!

2021. május 10-től jelenléti oktatással folytatjuk a tanévet.

A hatályos rendelkezések lehetővé teszik, hogy ha a koronavírus szempontjából veszélyeztetettnek érzitek magatokat, otthonról kapcsolódjatok be az oktatásba. Erről gondviselőtökkel együtt írásban nyilatkoznotok kell ENNEK AZ ŰRLAPNAK a kitöltésével, aláírásával és a szkennelt vagy fotózott példánynak az eszeg(kukac)eszeg(pont)sulinet(pont)hu email-címre való elküldésével. Határidő: május 9. vasárnap 20:00. Otthon maradásotok ez esetben igazolt hiányzásnak tekintendő.

Az otthon maradást bármikor meg lehet szakítani. A megszakítás napján EZZEL A KITÖLTÖTT NYILATKOZATTAL kell érkezni! A megszakítástól kezdve iskolába kell járni, és az ezután keletkező hiányzásokat igazolni kell!

A hatályos rendelkezések szerint május 10-től jelenléti és digitális oktatás párhuzamosan nem folytatható, a pedagógusoknak nem kötelező a tananyagok feltöltése, továbbítása, ezért ha szeretnétek a tanmenetet követni, házi feladatot készíteni, kérjétek osztálytársaitok segítségét. Ha szeretnétek a számonkéréseket megírni, azt a jelenléti oktatásban történő számonkéréssel egyidőben, online módon tudjátok megtenni, tanáraitok útmutatásai alapján. Lehetőség szerint biztosítjuk, hogy bizonyos órákba online be tudjatok kapcsolódni.

Hangsúlyozzuk, hogy a tanmenet követése, a házi feladatok elkészítése, a számonkérések megírása önkéntes, de ha a tanév végéig a hiányzásotok eléri a 250 órát, és nincs elég érdemjegyetek a tanév végi osztályzat megszerzéséhez, osztályozó vizsgát kell tennetek.

Aki a jelenléti oktatást választja, annak folyamatosan ügyelnie kell a személyi higiéniára, a távolságtartásra és a maszk ÁLLANDÓ viselésére.

Együttműködéseteket előre is köszönjük.

Üdvözlettel:
az iskolavezetés

 

A Szilágyis Alapítvány Szilágyis Plakettjét nyerte el:

Virágh Márk 12.d
Kiemelkedő tanulmányi eredményű, példás magaviseletű tanuló, emellett igazi közösségi ember. Angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Minden tanévben kitűnő tanulmányi eredményt ért el. Számos tanulmányi és egyéb versenyen szerepelt eredményesen. Az AJTP irodalmi versenyén éveken át lelkesen és sikeresen szerepelt, mindig dobogós helyen végzett. A Reading in English angol olvasási versenyen is rendszeresen indult, két alkalommal kategóriájában 1. helyezést ért el. A Tömörkény István Alkotói Pályázaton is többször vett részt eredményesen, ahol arany és ezüst minősítésekkel jutalmazták. Kollégiumi diákönkormányzati titkárként és osztálytitkár-helyettesként sokat tett a közösség érdekében. Szívesen szervezett előadásokat diáktársainak, készített riportokat, aktívan részt vett a különböző rendezvényeken, az iskolát népszerűsítő programok lelkes közreműködőjeként is mindig lehetett rá számítani. A kollégiumban végzett munkájáért 2019-ben „Az év kollégistája” elismerő címet kapta. 2020-ban „LegSZÖSZösebb végzős” címet neki ítélték az iskola tanulói és tanárai. Ezzel elismerték, hogy olyan a közösségi ember, aki összetartja a diákságot, jó hangulatot teremt, színesíti a hétköznapokat, a szilágyis diákélet aktív résztvevője, szervezője; példakép a Szilágyi számára.

A tanév legkiemelkedőbb tanulmányi versenyeredményéért a Szilágyis Alapítvány Ad Astra Díját nyerték el:
Kovács Dóra 11.a, aki vizuális kultúra tantárgyból az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny döntőjében a 8. helyen végzett, valamint felkészítő tanára Tóth László tanár úr.
GRATULÁLUNK!
 

A műsort összeállította Sütő Zoltánné tanárnő, köszönet érte!

Keresés a cikkekben

Akadálymentes változat

 

Határtalanul projekt

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Megvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

Iskolai közösségi szolgálat

Hasznos linkek

Egy százalék!

Küldje el rendelkező nyilatkozatát a személyi adóbevallásával!

 

A támogatás céljai többek között:

• Tanítványaink képességeinek minél sokoldalúbb fejlesztése.

• Tanulóink jutalmazása.

• Taneszközök gyarapítása.

 

A kedvezményezett adószáma:

19142869-1-10

A kedvezményezett neve:

Szilágyis Alapítvány

 

Köszönjük támogatását!

Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás

Rendelkező nyilatkozat

Belépés

Design by HuGa Copyright © 2015. All Rights Reserved.